Liikuntasammon elämysmaailma tarjoaa monipuoliset viihtymisen ja virkistymisen palvelut. Tutustu tarjontaan ja tilaa ryhmällesi elämyspaketti.

Liikuntasammon virkistys- ja viihdekeskus sijaitsee Vihdin Nummelassa, Enäjärven rannalla. Keskus soveltuu erinomaisesti mm. kesäjuhliin, pikkujouluihin, liikuntapäiviin, koulujen/lastentarhojen retki- ja liikuntapäivien järjestämiseen, viikonlopun viettoihin, grillijuhliin yms.

Paikan päältä löydät katetun ruokailu-, oleskelu-, grilli- ja tanssitilan, huvimajan, keinutuolisaunan, ympärivuotisen uintimahdollisuuden järvessä, rakovalkean, lomamökit, kokous- ja koulutustilat, tennis-, koripallo- ja lentopallokentät...

 • Elämysten maailma

  Kauniin Enäjärven rantaan on luotu monitahoinen elämysten ja aistien maailma, jossa vaeltaja voi kokea sielua uudistavaa mielihyvää ja virittää nautinnot niin, että ne vahvistuvat ja jatkuvat hetkestä hetkeen.

  - soita 040-5770345 ja kysy lisää

 • Kokousta meillä

  Liikuntasammon ranta-alue tarjoaa loistavan paikan erilaisten seminaarien ja kokousten pidolle.

 • Akuatria itsehoitoon

  Ikään katsomatta kaikille ihmisille. Ylläpitää liikuntakykyä. Poistaa kipuja. Tehostaa verenkiertoa.

 • Varaa mökkit

  Voit majoittua mukavassa lomamökissä. Varaa majoitus viikonlopuksi tai kokouksen yhteyteen.

Elämysten maailma kaikkien koettavissa
- voit kokea Elämyksen Polun kulkemalla kaikki kohteet läpi rauhassa

Ruusutarha ja huvimaja

Ruusutarhan ympäröimässä huvimajassa saa aistia kauneutta ja hiljaisuuden rauhaa. Sen läheisyyteen on kehitetty erikoisuudeksi sateenkaarisuihkulähde, jonka vesisuihkut aurinko saa loistamaan kaikissa sateenkaaren väreissä.
Rantapaviljonki

Ruokailijoille on rakennettu rantapaviljonki, grillikatos, jossa ateriat voidaan valmistaa paikan päällä. Lasiseinät suojaavat tuulilta ja tarjoavat samalla kauniin järvimaiseman. Rakovalkealla voi kypsytellä iltapalaa tai istuskella elävän tulen rauhoittavassa loisteessa.

Katettu tanssilava

Tanssilavalla mennään jalalla koreasti, tyyli on vapaa!

Näköalaterassi

Täältä voit ihailla kaunista Enäjärveä ja sitä ympäröivää kaunista luontoa. Terassilla on myös lämmitetty poreallas sekä hirsipöytä ja tuolit, joissa voi istua iltaa hyvässä seurassa.

Keinutuolisauna

Keinutuolisauna on ennakkoluulottomasti kalustettu patentoidulla Laagio-istuimilla, joissa löylyistä nautiskelevat voivat keinua ja keskustella rauhoittavaa musiikkia kuunnellen kiukaan ympärillä. Hyvän ilmanvaihdon ansiosta saunassa jaksaa viipyä pitkäänkin. Saunomiseen tottuneelle suomalaisellekin Liikuntasammon keinutuolisauna antaa aivan uudenlaista tunnelmaa. Varaa sauna kaveriporukalle tai vaikkapa polttariporukalle! Ota omat pyyhkeet mukaan saunaan tullessasi!

Pelit ja vesiliikunta, virkisty liikunnalla!

Liikuntasammon ulkokentät sijaitsevat virkistys- ja viihdekeskuksessa Enäjärven rannalla. Ulkokentillä on mainioita liikuntapaikkoja pienryhmille useita palloilukenttiä sekä ympärillä kaunis luonto.

Liikuntapaikat

3 kpl tiilimurskeista tenniskenttää
1 kpl 40x60 m jalkapallokenttä
1 kpl koripallokenttä
1 kpl lentopallokenttä

Enäjärvi tarjoaa myös monipuolisia vesiliikunta-vaihtoehtoja: uinti, avantouinti talvella, soutu, surffaus ja kalastus

Yrityspalvelut: Kokous- ja koulutustilat

Liikuntasammossa on monipuoliset tilat ja välineet kokouksiin ja koulutukseen. Käytettävissä on kokoustiloja sekä majoitustilat parillekymmenelle henkilölle. Varsinkin Liikuntasammon saunatilat keinuvine Laagio-istuimineen ovat elämys, jonne kelpaa tuoda niin kansainväliset vieraat, omat asiakkaat kuin henkilökunnankin.

Yrityspaketit

Yrityksille Liikuntasampo tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja liikunnalliseen yhdessäoloon. Järjestämme täydellisiä paketteja ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen sisältäen ohjauksen, liikunnan, välineistön, ympäristön sekä ravintopalvelut.
Voit myös vaivattomasti yhdistellä mukaan monitoimihallin palveluita. Halli- ja saunapalvelujen reittijärjestelyissä mahdollisuutena myös mm. lumikelkkasafari.

Voit majoittua mukavassa lomamökissä!

Varaa Liikuntasammon lomamökki vaikkapa viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa!
Mökkien varustukset: jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, tv, pirttikalusto, juokseva kylmävesi, sähkölämmitys, vuodepaikkoja 6 per mökki, terassi, oma laituri ja soutuvene.
Hinnat sisältävät: mökit, veneen käyttöoikeus ja 2 saunavuoroa/vk tai 1 saunavuoro/vkl
Mökkien yhteiskäytössä: grillikatos, saunatupa ja keittiö, tanssilavasekä lentopallokenttä.

Saunatilaisuudet

1-6 henkilöä 230€ 3 h
7-10 henkilöä 270€ 4-5 h
11-20 henkilöä 350€ 6 h
21-30 henkilöä 450€ 7 h
Isommat tilaisuudet tarjouksen mukaisesti erikseen soviten. Ota omat pyyhkeet mukaan saunaan tullessasi!

Mökkivuokraus

  1 vk 2 vk 3 vk 4 vk
ma-su 310€ 450€ 550€ 630€
pe-su 130€ 250€ 350€ 450€
ma-pe 210€ 310€ 380€ 430€
vrk 70€      

 

Akuatri

Videoita Liikuntasammosta ja Sammon tuotteista ja palveluista.